Proffs på Trädfällning i Lidingö

Vi är ett företag med lång erfarenhet av trädfällning i Lidingö med omnejd. Våra duktiga trädfällare har omfattande kunskap, den senaste utrustningen och alla nödvändiga tillåtelser som behövs. 

Vi hjälper regelbundet allt från privatpersoner och företag till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Oavsett hur många träd du behöver hjälp med och hur svåra de än verkar kan vi erbjuda en professionell och säker helhetslösning.

Våra tjänster inkluderar trädfällning för olika typer av träd, stubbfräsning, bortforsling samt andra trädtjänster. Välkommen att kontakta vårt team idag för en kostnadsfri offert!

En personlig trädtjänst för alla dina behov

Eftersom vi är ett litet företag kan vi erbjuda en personlig service som du kan känna dig trygg med. Vårt mål är att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med vår service. 

Här på Huddinges Trädfällare är vårt mål att ständigt erbjuda en service som överstiger våra kunders förväntningar, alltid med ett vänligt bemötande från vårt team. 

Oavsett vad du behöver hjälp med kan du räkna med en professionell och trygg service där vi lyssnar på dina problem och erbjuder en effektiv och smidig lösning så att du kan lägga dina trädproblem bakom dig en gång för alla.

Anpassade trädfällningar & trädtjänster

För olika träd behövs ibland olika metoder användas för att kunna fälla dem på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt. Vi anpassar alltid metoden vi använder efter just dina specifika träd och dess omständigheter.

Precisionsfällning

En metod som våra trädfällare ofta använder sig av kallas precisionsfällning. Det är en kostnadseffektiv och tidseffektiv teknik som utförs genom att fälla trädet nedifrån så att det kan falla och landa på en fri yta. 

För denna metod är det viktigt att tillräckligt med utrymme finns runt omkring trädet. Vid utförande av precisionsfällning är kunskap, skicklighet, rätt utrustning och erfarenhet viktiga ingredienser i ett bra resultat. 

Allt för många gånger har vi hört om människor utan erfarenhet som försökt sig på denna typ av trädfällning med hemska konsekvenser. För din och andras säkerhet är det viktigt att anlita en professionell aktör som innehar nödvändiga behörigheter och som har kunskap och skicklighet. 

Inför varje enskild precisionsfällning utför vi en planering där vi tar hänsyn till årstid, trädets egenskaper, omgivning, vinkel och andra faktorer. Detta säkerställer en säker fällning utan risk för skador på både människor och omgivning. 

Vi kan även erbjuda stubbfräsning och bortforsling av trädmaterial som blivit över så att du sedan kan använda din nya yta till annat.

Sektionsfällning

Då och då behövs en metod vid namn sektionsfällning användas. När omständigheterna är lite mer komplicerade är detta metoden som vi använder. Detta kan vara vid fällning av höga träd och när trädet står nära inpå bebyggelse såsom hus och elledningar.

Sektionsfällning utförs genom att våra trädfällare klättrar upp i trädet för att sedan fälla trädet i olika sektioner som sedan hissas ned på ett säkert sätt med hjälp av rep och linor. Detta är även skonsamt mot omgivningen då marken runt omkring inte skadas av hela trädets fall. 

Ibland kan även sektionsfällning utföras med hjälp av en skylift. Vårt team har lång erfarenhet, kunskap och ett högt säkerhetstänk vid utförandet av denna metod. Genom att anlita oss för dina besvärliga och farliga träd kan du känna dig trygg med vetskapen om att vi vet vad vi gör och att vi prioriterar säkerhet. 

Stubbfräsning

Efter en trädfällning kan vi även med hjälp av våra effektiva maskiner ta hand om stubben som blir över genom stubbfräsning. 

Vi fräser hela stubben tillsammans med dess rötter till flis som kan användas för att fylla igen hålet som blivit över. Stubbfräsning kan kombineras med våra andra trädtjänster eller bokas enskilt. En vanlig kombination är tillsammans med trädfällning och bortforsling.

Bortforsling

Vi kan såklart även ta hand om och forsla bort allt överblivet material efter en trädfällning. Även denna tjänst kan bokas enskilt eller kombinerat med någon av våra andra trädtjänster. 

Trädbeskärning

För hälsosamma träd som mår bra och ser fina ut är beskärning ibland nödvändigt.

En smidig process

Vi har ansträngt oss för att processen från när du först kommer på att du behöver fälla dina träd till utfört jobb ska vara så enkel, snabb och smidig som möjligt. Vår smidiga process går till på följande vis.

Kontakt

Du kontaktar oss antingen genom att ringa oss, begära en kostnadsfri offert eller genom att mejla oss. Vi hör av oss till dig inom kort, alltid inom 24h om du mejlar eller begär offert. 

Gratis offert

Vi kommer sedan att ge dig ett kostnadsfritt prisförslag beroende på vad du behöver hjälp med. Det kan hända att vi genomför ett gratis hembesök i samband med prisförslaget.

Utförd trädfällning

Vi utför sedan trädfällningen eller trädtjänsten som du behöver hjälp med på ett tryggt, proffsigt och smidigt sätt så att du kan lägga dina trädproblem bakom dig en gång för alla. 

Vad kostar det?

Det är svårt att säga ett pris utan att först veta hur många träd det gäller och vilka tjänster som behövs utföras. Våra priser är dock konkurrenskraftiga och rimliga. Som privatperson kan du även använda dig av rut-avdraget som sparar dig hela 50% av kostnaden.

Det bästa sättet att få ett prisförslag är att begära en kostnadsfri offert eller hembesök via knappen nedan, detta tar mindre än en minut att genomföra. Vi kommer att höra av oss till dig så fort vi kan.

Vill du ha svar direkt är du alltid välkommen att ringa oss. Kontakta oss redan idag för trädfällning i Lidingö, vi ser fram mot att hjälpa dig!