Stubbfräsning

Har du en eller flera stubbar som måste bort? Inga problem, det fixar vi på Huddinges Trädfällare utan problem. Vi erbjuder stubbfräsning i Huddinge, men hjälper ofta kunder i andra delar av Stockholm, bland annat Lidingö, Haninge, Farsta, Tullinge, Botkyrka och Tyresö. 

En stubbe kan ge ett oestetiskt intryck i en annars vacker och härlig trädgård och genom att avlägsna den får du genast nya möjligheter att skapa din drömträdgård. Den gör det även svårare att ta hand om din trädgård på ett bra sätt då framkomligheten för gräsklippare försämras. En annan anledning till att stubbfräsning är viktigt är att dess rötter växer sig starkare ju längre tid som stubben lämnas och nya skott släpps ut. Det är alltså viktigt att få bort stubben så fort som möjligt.

 

Vår service kombineras ofta med trädfällning och bortforsling av överblivet material. Självklart går det även utmärkt att anlita oss för endast stubbfräsning om du endast behöver ha bort dina stubbar. Med våra smidiga och effektiva maskiner står även de besvärligaste stubbarna ingen chans mot våra erfarna stubbfräsare. Vi utför stubbfräsning i olika omgivningar såsom trädgårdsmiljö och skogsmiljö. 

Välkommen att höra av dig till oss för rådgivning eller en kostnadsfri offert för ditt projekt.

Med hjälp av våra smidiga maskiner kan vi komma åt relativt svåråtkomliga stubbar, som efter vi är färdiga endast är ett minne blott. När vi fräser hela stubben tillsammans med rötterna omvandlas de till flis som sedan kan användas som användbart material i din trädgård. Hålet som blir kvar efter det att fräsningen blivit utförd fylls sedan med jord och flisen från stubben. Gräs kan sedan planteras ovanpå och inom kort finns snart inga tecken kvar av stubbens existens.

Kontakta vårt team idag om du behöver hjälp med stubbfräsning i Huddinge eller i något annat område runt Stockholm där vi erbjuder vår service.